Verblijf & Tarieven

Foto’s van ons complex

WERKPLAATS THIÉRACHE

De Werkplaats is gevestigd op het historische kerkplein van een idyllisch maar levendig dorpje midden in de Thiérache, Noord Frankrijk.

Het dorp ligt 325 kilometer van Utrecht, reken op 4 à 4½ uur rijden.

Auto: Eigen vervoer of, indien mogelijk, carpoolen. Wanneer met elkaar carpoolen mogelijk is dan wordt het door ons geregeld aan de hand van de beschikbare plaatsen. Carpoolers rekenen de benzinekosten onderling af met de eigenaar van de auto.

Het is met de trein bereikbaar, zij het niet tot de voordeur. We komen  je dan van het station ophalen en brengen je ook weer weg.

TARIEVEN VOOR VERBLIJF

De prijzen zijn inclusief vijf dagen cursus; zes overnachtingen; ontbijt, lunch en diner. Koffie, thee en koekjes. Exclusief alcoholische drankjes.

Het basistarief van de workshops  is  €695,00 (Voor de cursus met model €725,00)

Het complex is ook te huur voor groepsactiviteiten. Het tarief hiervoor gebeurt in onderling overleg afhankelijk van de hoeveelheid personen en de wensen van de groep.

OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

  • Kamperen in de tuin (eigen tent): €695,00 (=basisprijs) per persoon. (Met model €725,00)
  • Ruime, stijlvol ingerichte slaapzolder (maximaal vijf personen): €35,00 per persoon extra. Om de bedden hangen gordijnen voor de privacy.
  • Privé 1-persoonskamer: €125,00 extra. (voor het hele verblijf)
  • Privé 2-persoonskamer: €175,00 extra. (voor het hele verblijf) (€87,50 pp)

Bij de privé slaapkamers en ook op de slaapzolder zijn mooie ruime badkamers en toiletten in de buurt. In de tuin is er vlakbij de kampeer gelegenheid een badkamer en een w.c.

DE WOON- EN WERKRUIMTES

Onze voormalige Quincaillerie’ (= ijzerhandel) lijkt op een industrieel kasteel, het heeft 76 ruimtes met onderin Middeleeuwse kelders. De werkplaatsen / ateliers hebben een industriële uitstraling en daarmee een bijzondere en inspirerende sfeer.  De werkruimtes zijn zeer ruim van opzet en hebben een prachtig uitzicht op de Notre Dame, de gefortificeerde kerk van het dorp, en over de heuvels van de Thiérache.

Met mooi weer maar ook met regen kan er buiten in de cour gewerkt worden in een open maar overdekte ruimte.

De woonruimtes hebben een robuuste stijl en zijn van alle gemakken voorzien (WIFI is aanwezig). In de open keuken met salon staat een grote open haard. Hiernaast is een ruime sport- en spelruimte, waar je ook vinyl platen kunt draaien.

Er zijn verschillende ruimtes of tuinen waarin je in alle rust kunt terugtrekken en ontspannen. In de cour maken we ’s avonds een mooi vuur.

Hier kunt u zich Aanmelden