Reviews model boetseren 2018

REVIEWS VAN WORKSHOP MODEL KLEIEN  AUGUSTUS 2018

“ Anja is een voortreffelijke docent , die je met veel humor en af en toe met een kleine maar doeltreffende ingreep weer op het juiste spoor weet te zetten. (…)  De kok Paul heeft geweldige maaltijden gemaakt en steeds rekening gehouden met mij als vegetariër. Kortom, we zijn een hele week heerlijk verzorgd door leuke en lieve mensen.  (…)  De sfeer was na een korte kennismaking enorm gezellig en goed. De omgeving is prachtig, alhoewel ikzelf door hitte en (eigen schuld) vermoeidheid mij nauwelijks buiten het complex heb kunnen begeven. (…) Met de andere cursisten hebben we reeds voor volgend jaar afgesproken!  (…)  Een hele leuke inspirerende gezellige week in een sprookjesachtige omgeving, met als extraatje een prachtig uitzicht op de maan en op Mars!  Wat wil een cursist nog meer???”

ERNA LOHMANN UIT VLAARDINGEN

Nog niet eerder zo’n  groot een model geboetseerd. Draadfiguren had ik nog niet eerder gemaakt en met de was hierop werken is een leuke ervaring. (…) De ontvangst was heel gezellig met een hapje en een drankje. Heerlijk geslapen in mijn tent in de tuin op het luchtbed van Eric en Jahaga (de mijne bleek lek te zijn). Paul is een goede kok, ik heb heel lekker gegeten!

De sfeer was prima en volgens mij wordt jullie plek elk jaar gezelliger!

LIESBETH JIMMINK UIT OVERVEEN

Wat een reusachtige  omgeving om zo’n inspirerende cursus te volgen. Zeer deskundige begeleiding door Anja. Ontvangst door Jahaga en Eric was allerhartelijkst en kok Paul kookte voortreffelijk! We hebben een geweldige week gehad met een gezellige groep! En Helena was een topmodel en wat kan ze  prachtig dansen.

JOKE EN ROEL VAN DE WAAL UIT CASTRICUM

 
Ik vond het allemaal 10 plus (…) Het was grandioos.
Ik moest even erg wennen thuis. Weer voor mezelf  zorgen, boodschappen doen…..alleen zijn.

ANNELIES JANSEN UIT AMSTERDAM

Heel geconcentreerd gewerkt en daardoor ook erg ontspannen.

Ik sliep in het romantische kamertje vlakbij de douche en w.c. : prima.

De wandeling naar het beekje was leuk.

Inspirerende boetseercursus op een authentieke, gastvrije locatie.

MARGREET WITTENBERG

Weer veel geleerd van Anja en gewerkt met een fantastisch model.

Zeer originele en spannende locatie waar de oude bestemming steeds voelbaar is . Het landschap is erg mooi.

Heel erg genoten van een fantastische week model boetseren onder de nuchtere en vakkundige leiding van Anja en bovendien een aaneenschakeling van culinaire hoogtepunten in een bijzondere setting.  Jahaga , Eric en Paul weten het hun gasten zeer naar de zin te maken. Het was elke avond feest

NICO SCHUITEMAKER UIT DE BILT

Ik vond de docent uitstekend, stimulerend en positief. Het model was prachtig. Ik vond het een waanzinnig leuke cursus. (…)  De locatie was fantastisch, helemaal goed voor deze activiteiten. Als er rustmomenten waren kon je je gemakkelijk even terugtrekken.  (…) Ik voelde me gelijk welkom, van de gezellige gastvrouw en heer kregen we een welkomstdrankje en hapje op de binnenplaats (cour) en leerden in korte tijd de andere cursisten kennen. De catering was geweldig, ik heb heerlijk gegeten, gedronken en geslapen. (…)  Ondanks dat het de heetste week van augustus was, was de sfeer zeer goed, je kon een plekje in de schaduw zoeken, of met mede cursisten naar een meertje gaan om te zwemmen.  Vrijheid blijheid! De omgeving heb ik niet zo verkend omdat ik voornamelijk op het terrein ben gebleven. (…)

De cursus model boetseren was zeer de moeite waard. Ik ben heel trots op mijn werken die ik mee naar huis mocht nemen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik een geweldige week achter de rug heb met leuke mensen, heerlijk eten in een inspirerende omgeving.    

MARIAN HOOGERWERF UIT VLAARDINGEN