evaluatie verhalen schrijven

“Welaan, Nico is zo’n inspirerende en kundige schrijfdocent, die krijgt zelfs een trapleuning aan het schrijven. (…)Allemaal dik in orde. Dat komt volgens mij niet vaak voor. Óf de schrijfdocent is te zenuwachtig/onervaren, óf er zitten een paar eikels in de groep, óf de bedden zijn doorgezakt, er is altijd wat. (…)De sfeer en het eten waren uitstekend.” (Paul van der Horst, Maastricht)

“ ‘tWas een heerlijke week! Ik heb nog heel lang na gesudderd. (…)Hard gewerkt op een heel fijne manier. Docent Nico heeft mij in korte tijd heel veel geleerd. Heel gedegen en onderhoudend. Heel prettig.(…) Ik werd door niks afgeleid. Tafeltennistafel: fijn dat ie er is. (…)Magnifieke plek hebben jullie! Vond het gezellig dat jullie mee aten. Jullie zijn gezellige lui.(…)” (Annet Peetoom, Amsterdam)

“Genoten van een heerlijke week: veel geschreven onder begeleiding van een inspirerende cursusleider, in de watten gelegd met heerlijk eten door onze gastvrouw- en heer en genoten van goed gezelschap, wat wil je nog meer?” (Frank Grootemaat, Texel)