Yoga 2017

Reviews:

“prima docente! Prettige yogasessies.(…) Heerlijk pand en geweldig uitzicht! ( dat staat nog steeds op mijn netvlies als een mooie herinnering…(…) We hebben een heerlijk yogaweek gehad onder leiding van een inspirerende docente! Een echt kadootje! Dat smaakt naar meer ….
Tineke van Geuns en Fred Hofer, Den Haag

“Prima docente – veel variatie in oefeningen – wel veel sessies voor een beginner – was voor mij een goede evaluatie wat Yoga inhoudt: “ niet mijn ding” blijkt dus nu.(…) Prima losse atmosfeer – veel ruimte om te zitten – “laissez-aller “ – mooie omgeving . (…)Mooi gebied – goed om te wandelen
Frederik Santman, Renesse

“Goede opbouw, heldere uitleg. 4,5 uur per dag vond ik wat veel.(…) Veel ruimte om je terug te kunnen trekken, maar ook de mogelijkheid om met mede cursisten te kunnen praten. Yoga zaal erg prettig vanwege uitzicht en licht, maar voor langdurige lig oefeningen is de vloer wat koud. Buitenruimtes geven voldoende plekken om te verblijven en de dinerschuur voldeed prima. De garagemassage was een belevenis, maar daarvoor moet je wel liefhebber zijn  En de directie? Heel goed. Voldoende aanwezig, maar ook met afstand en zeer servicegericht.(…)
Prachtig om te wandelen.
Marianne Ketting, Renesse

Ik wist niet wat te verwachten maar ik heb met heel veel plezier aan de cursus deelgenomen. Verrassende locatie met veel sfeer. Warm welkom. Heerlijk eten; goede maaltijden waarbij goed rekening werd gehouden met de wens voor veganistisch eten. Een mooie omgeving. Heel groen en pittoresk. Op een verrassende locatie een superleuke yoga-workshop gevolgd. De accomodatie was prima en het eten was zeer goed verzorgd. Warm welkom. Ga graag terug als er weer een yoga-week komt.
Péronne Vermeij, Hilversum

Allemaal fantastisch. Ik kom zeker weer terug!
Marco Lysen, Amsterdam